Придружете ни се во нашата битка за приватност !

Во иднина Тутанота ќе биде нашата замена за Google со календар,забелешки,cloud меморија се енкриптирано автоматски.Ова е нашиот сон за идниот Интернет и ние навистина сме воодушевени од подршката што ја добивме досега.Ве покануваме сите вас да се поврзете и да ја подржите нашата цел за доведување приватност во светот.Навистина е едноставно.

Споделувањето е сметањето на другите

Рашири го зборот: Покажи им на интернет шпиуните дека Вие и Вашите пријатели нема да им олесните.Зашто? Бидејќи едноставно можете

Add your favorite feature.

You are a developer and would like to support Tutanota by contributing code? That is just awesome! Please make a pull request on GitHub. We will review your changes and get in touch with you. It's always best to contact us first. If the wished-for feature also requires server-side changes, we need to develop it ourselves. All features or bugs are accumulated in our community portal.