Бесплатан простор за слободне људе!

Осигурајте сваку поруку са аутоматским шифровањем. Тутанота штити ваше податке шифрујући наслов, садржај и додатке е-mailova.

Шифрујте све.

Тутанота аутоматски енкриптује све податке на вашем уређају. Ваша е-mail адреса као и ваши контакти остају приватни. Можете једноставно комуницирати са било којим од ваших пријатеља кодирано од извора до одредишта. Такође тема и додатак су кодирани.

Тутанота користи шифровање отвореног кода за сигурност вашег е-mail налога.

Отвореног кôда (open source) и заувек бесплатно.

Тутанота је лиценцирана под GPL v3 - која осигурава висок ниво сигурности. Добили смо невероватну подршку од наше заједнице. Ти си пример, да покажемо свету, колико је важна приватност.
Tutanota @ Github

Приступите свом сигурном e-mailu на рачунару или преко Android и iOS апликације.

Где год да сте.

Једноставно приступите вашем шифрованом e-mail сандучету са вашим омиљеним браузером са било којег уређаја. Такође можете користити наше мобилне апликације за Андроид и iOS.

Сигурност и једноставност! Шифровање у Тутаноти је потпуно аутоматизовано тако да га корисник и не примећује.

Ефикасност врхунског квалитета.

Наш дизајн пружа отворен и простран webmail сервис који није препун са непотребним функцијама. Одржавамо га на начин да се развија само оно што корисници траже од нас.

Сигуран e-mail за пословне кориснике је доступан са Тутанота Premium или са Тутанота Outlook додатком.

Тутанота за бизнис.

Управљајте свим шифрованим рачунима е-поште, за посао или породицу, са вашим доменом. Приступите вашем шифрованом налогу преко браузера или апликација за Андроид и iOS.

Борци за Слободу

Желимо да шифровање постане широко доступно.

Ви и Ми

Сваки дан се боримо за слободу и приватност. Настојимо вам омогућити најсигурнију услугу е-поште на вашем уређају. Придружите се нашој заједници и помозите нам да свим људима на свету омогућимо приватност. То је стварно лако!


Bernd развија Тутаноту у JavaScript технологији. Он је заслужан за дизајн наше Android и iOS апликације а такође и будуће апликације за рачунаре.

Bernd

Ми, у Немачкој, о приватности смо учили на тежи начин - мисли на Гестапо и Стаси. У данашњем дигиталном добу постало је алармантно лако завршити надзор. Написали смо кôд како би се заштитили од орвеловских претњи.
Hanna се брине како би шифровање у Тутаноти било интуитивно, без обзира да ли користите интернет browser на рачунару или апликацију за мобилни телефон.

Hanna

Свако од нас има право изразити било какву идеју слободно, или је задржати као своју тајну. Тако смо успели изградити наше демократско друштво. Као грађанин слободне демократије, моја је обавеза да заштитим своје приватне податке.
Arne је наш експерт за шифровање. Захваљујући њему процес шифровања је једноставан и сигуран.

Arne

У Немачкој имамо једну традиционалну песму: "Наше мисли су само наше и ако то не желимо не морамо их делити са другима". Ми као провајдер услуге е-поште управо радимо на томе да ваше мисли остану само ваше јер немамо могућност читати ваше e-mail поруке. Боримо се за приватност, јер приватност је основа слободе и демократије.
Matthias жели унапредити Тутанота сигурни e-mail сервис, како би се могао успоређивати сa Gmail или Outlook e-mail сервисима

Meike

Freedom is a value that is shared among democracies around the world. To me freedom means that I can freely express myself, particularly in a private sphere. This includes that others cannot read my private emails. Actually, this should be a matter of course.
undefined

Matthias

Мој циљ је борба против масовног надзора. Програмирам да би сви људи имали право на своју приватност. Желим створити једноставан сервис за коришћење облак услуге, где ће шпијуни бити немоћни. Јер смо то заслужили.