Слободни податоци за слободни луѓе!

Secure every message with automatic encryption. Tutanota protects your data by encrypting subject, content and attachments of emails.

Енкриптирај се

Тутанота автоматски ги енкриптира податоците на вашиот уред.Вашите е-маил сметки исто така остануваат приватни.Вие можете лесно да комуницирате со било кој од Вашите пријатели целосно енкриптирано.Дури и предметот и додатоците се енкриптирани.

Tutanota uses open source encryption to secure your mail account.

Отворен код и засекогаш бесплатен.

Тутанота е лиценцирана со GPL v3 - eсенцијално за било кој сигурносен сервис.Ние имаме одлична подршка од заедницата.Вие сте клучни за да ја покажеме важноста на приватноста на Светот.
Tutanota @ Github

Access your secure mail account on a desktop or via our Android and iOS app.

Каде и да сте.

Едноставно пристапете до вашето енкриптирано сандаче со вашиот омилен пребарувач од било кој уред.Вие исто така можете да ги користите нашите мобилни апликации за Андроид и iOS

Security made easy: The encryption in Tutanota is fully automated so that the user doesn't even notice it.

Корисност од највисок ред.

Нашиот дизајн ни нуди отворен и широк веб сервис кој не е пренатрупан со непотребни опции.Ние го правиме тоа што мнозинството корисници го бараат од нас.

Secure mail for business becomes available with Tutanota Premium or with the Tutanota Outlook plugin.

Тутанота бизнис верзија.

Tutanota’s affordable business version enables companies and organizations of all sizes to easily secure their email communication. Manage all secure mail accounts of your company or family with your own domain, or use Tutanota's whitelabel feature. Access your encrypted mailbox via web, Android or iOS app. All data is stored encrypted on our own servers in data centers in Germany. Learn here how Tutanota helps your business to become GDPR compliant.

Борци за Слободата

We want encryption to become mainstream by taking away the hassle of pgp and key management.

Вие и ние

Секој ден се бориме за слободата и приватноста.Ние се бориме да бидеме најсигурниот е-маил сервис за Вашиот уред.Придружете се на нашата заедница и помогнете да се избориме за приватност во светот.Навистина е едноставно!


Bernd develops Tutanota in JavaScript. He is responsible for the design of our Android and iOS app as well as future desktop apps.

Bernd

Во Германија не научија за цената на приватноста на тешкиот начин - сетете се на Гесапо и Стаци.Во нашата дигитална доба целовкупното набљудување стана зачудувачки лесно.Јас програмирам за да ги заштитам нашите податоци од секојдневните закани.
Hanna makes sure that the encryption in Tutanota can be done intuitively, no matter if you use a browser or the app.

Hanna

Секој од нас има право да се изразува слободно, или да не збори јавно за своето мислење.Така ние успеавме да ги изградиме нашите демократски опшества.Како граѓанин на слободна демократира имам право да ги заштитам моите податоци.
Arne is our encryption expert. He is responsible for making the encryption process easy and secure.

Arne

Во Германија ние имаме одлична традиционална песна.Нашите мисли се слободни никој не може да ги погоди.И ние сме едни од неколкуте е-маил провајдери што не може да ги прочита самите нив.Јас се борам за приватноста затоа што таа е темелот на слободата и демократијата.
Matthias wants to improve the secure mail service Tutanota so that it can compete with providers like Gmail or Outlook.com.

Meike

Freedom is a value that is shared among democracies around the world. To me freedom means that I can freely express myself, particularly in a private sphere. This includes that others cannot read my private emails. Actually, this should be a matter of course.
undefined

Matthias

Мојата цел е да се борам против масовното следење.Јас кодирам за да се борам за нашето човечко право за приватност.Јас сакам да креирам cloud сервис што е прелесен за употреба а воедно ги оневозможува шпиуните.Ние навистина го заслужуваме тоа.